‘Mensen samen laten genieten van gezonde en toegankelijke bakkerijproducten’, dat is onze missie.

Bakkerij Allemeersch werd in 1961 door onze ouders opgericht en wordt nu verdergezet door vijf van de zes kinderen.  Alles wat wij ondernemen wordt gepolst of dit in lijn van onze missie ligt. Ingrediënten worden ingekocht en verwerkt tot een eindproduct met respect voor traditie en ambachtelijke productiewijze. Zo werken wij niet met smaakversterkers of bewaarmiddelen, maar produceren alles vers met de nodige rusttijden. Juiste investeringen zorgen ervoor dat wij ook voldoen aan de strenge hygiënenormen en zo kwaliteit kunnen garanderen op gebied van gezondheid. Alle producten worden in huis gemaakt.

Door de jaren heen specialiseerden wij ons in lokale producten. Sinds kort verkopen wij zelfs een brood in onze winkels dat 100% gemaakt wordt met in België geoogste granen. We combineren eveneens chocoladeproducten met lokale streekproducten. Sinds 2012 hebben wij het “Kroonbakker”- label, dat garant staat voor kwaliteit doorheen alle geledingen van de bakkerij.

Winkel

Staat in voor de goeie werking van onze winkels.  De klant bijstaan in de juiste keuze en de winkels steeds voorzien van de nodige producten om u de ruimste keuze aan te bieden.  Zij staat sinds haar 16 de in de winkel.

WinkelNadine Allemeersch
Bakker

Thierry is de jongste van de vijf kinderen maar kan al terugkijken op ervaring vanaf zijn 16 jaar.  Zijn passie blijft het brood waar nog veel mogelijkheden toe te passen zijn.  Een brood met smaak is waarvoor hij alvast de nodige warme energie insteekt.

BakkerThierry Allemeersch.
Patissier

Het is geweten. Patissiers zijn creatievelingen die de klanten kunnen verassen met hun creaties.  Ook Eddy als 3 de in de rij staat vanaf zijn 16 de in de zaak en zorgt ervoor dat de verjaardagstaarten  een succes op de feestjes zijn.

PatissierEddy Allemeersch
Logistiek

Etienne staat in voor de leveringen naar onze klanten.  De producten afleveren in goeie staat en met de beste kwaliteit daar staat hij garant voor.

LogistiekEtienne Allemeersch
Commercieel

Offerte op maat nodig ?  Uitwerken van een creatief cadeau voor uw personeel of klanten.   Hij zorgt voor een gepaste en betaalbare offerte.

CommercieelRudy Allemeersch